Testimonials

Op deze pagina vind je stukjes tekst van uitbehandelde patiënten die hun ervaringen van de behandeling graag willen delen op onze website.

Klacht: heup/been/onderrug klachten

Na jaren klachten van mijn heup/been/onderrug kwam ik, bij toeval, bij Fiona terecht. Daar voor had ik al veel artsen en therapeuten gezien die het allemaal wisten maar niemand die met een oplossing of goede behandeling kwam.
Fiona begon met het behandelen van de symptomen zodat ik in ieder geval weer kon lopen en redelijk functioneren. Na elke behandeling voelde ik echt wel dat ik bij haar geweest was. De dag daarna was ik er blij om!
Als Fiona het idee had dat het niet vooruit ging stuurde ze mij terug naar de orthopeed of huisarts voor overleg en ander beleid. Ze gaat niet eindeloos door zonder vooruitgang te boeken.
Uiteindelijk ben ik bij Fiona, in samenwerking met de orthopeed, na 5 jaar bij verschillende artsen en therapeuten geweest te zijn, blijvend van mijn klachten af! Dat heeft een heel stuk korter dan 5 jaar geduurd.:-) Bedankt!!!!

Miriam de Bruijn, 51 jaar

Klacht: COPD

Sinds januari 2019 ben ik onder behandeling bij Thomas Liesveld van VB Fysio i.v.m. fibromyalgie (spierproblemen) en C.O.P.D. Ik kon niet meer zelfstandig opstaan, had geen kracht in armen en benen. Sinds enige tijd is dit enorm verbeterd door de variatie in oefeningen die ik doe. Ik kan me weer bewegen en zelfs een stukje wandelen.
Ik ben ruim 84 jaar en ken mijn beperkingen maar ben blij dat Thomas mij weet te motiveren om te blijven oefenen zodat ik weer een stukje zelfstandiger in het leven sta.

Riet Winthouwer, 82 jaar

Klacht: Nieuwe knie als gevolg van slijtage

Op 15 mei 2021 had ik een Kaler cyste in de linker knieholte waardoor ik belemmerd werd
bij het fietsen en wandelen en zeer veel pijn in het linker been had. Na onderzoeken kwam eruit dat er sprake was van gonartrose. Op 17 december 2021 is er een nieuwe knie prothese geplaats. Een week later naar VB Fysio gegaan voor revalidatie met een fantastisch resultaat. Na ongeveer 3 maanden kan ik weer goed lopen en fietsen dankzij de zeer vakkundig behandeling en begeleiding van Tim van VB Fysio.
Tim en VB fysio heel veel dank hiervoor.

Jan Hartsink, 81 jaar