Contact

Stuur ons een bericht

U kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw bericht

  Vinkeveen

  Hoofdlocatie Medisch Centrum Vinkeveen, Tuinderslaantje 3

  VB Fysio is sinds januari 2020 gevestigd in het nieuwe Medisch Centrum Vinkeveen. In dit centrum werken wij intensief samen met verschillende zorgverleners zoals: huisartsen, praktijkondersteuners somatiek en ouderenspecialist, psycholoog, verloskundige, podotherapeut, welzijnscoach, orthopeed, reumatoloog, verpleegkundigen en psychiater. Onze praktijk bevindt zich op de begane grond in de rechtervleugel.

  Locatie PK Sport, Voorbancken 26

  In het grote moderne sportcentrum van PK Sport beschikt VB Fysio over drie behandelkamers en diverse oefenzalen. Hierdoor bieden wij onze patiënten veel ruimte en mogelijkheden om te herstellen na hun (sport)blessure of operatie. Via de hoofdingang meldt u zich bij de baliemedewerker voor fysiotherapie. Hij of zij zal u begeleiden naar onze wachtruimte. U hoeft geen lid te zijn van PK Sport om door ons behandeld en begeleid te worden.

  Wilnis

  Locatie SV Hertha, Mijdrechtse Dwarsweg 4A

  Bij voetbalvereniging Hertha verzorgen wij het sportspreekuur en behandelen wij voetballers met een blessure of revalidatie na operatie.

  Aan huis
  Wij komen ook bij u thuis indien u niet in staat bent om naar onze praktijk toe te komen vanwege bijvoorbeeld een operatie. Het is belangrijk om eerst uw verzekering te consulteren of een ‘aan huis’ bezoek vergoed wordt.

  Telefoonnummers

  Telefoon: 0297-267112