Declaraties

VB Fysio heeft overeenkomsten afgesloten met alle verzekeraars in Nederland. Onze declaraties worden rechtstreeks verzonden naar uw verzekeraar. De tarieven zijn bepaald door uw zorgverzekeraar.

U bent zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van uw fysiotherapie behandelingen. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste polis-informatie, maar VB Fysio neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie. De fysiotherapeut heeft echter geen inzicht in het verbruik uit het aanvullend pakket. Bent u dit jaar al behandeld door een fysiotherapeut of weet u niet precies hoeveel fysiotherapie je nog vergoed krijgt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Als u niet aanvullend verzekerd bent, dan sturen wij de nota aan het einde van de maand per mail of post en dient u deze aan VB Fysio te voldoen.

Behandelingen kunnen tot uiterlijk 24 uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Daarna zal een geannuleerde behandeling volledig in rekening worden gebracht, tenzij de behandelend fysiotherapeut anders beslist.