Charlotte Schreuder

Algemeen fysiotherapeut
BIG registratie nummer: 69931652304

Opleidingen

  • Fysiotherapie, Hogeschool van Amsterdam
Aandachtsgebied

  • Sport- en gewrichtsproblemen
  • Revalidatie
  • Sportmassage, taping
  • Leefstijlinterventie

Ik ben een hardwerkende, sociale en leergierige fysiotherapeut die van aanpakken houdt. Met deze instelling hoop ik dan ook zoveel mogelijk mensen te helpen met het behalen van hun doelen. Mijn passie voor orthopedische diagnostiek, preventie en behandeling van sport gerelateerde klachten bij zowel de jonge als oudere doelgroepen wil ik graag verder ontwikkelen. In mijn behandeling staat de patiënt met zijn of haar klacht die wordt ervaren centraal. Behandelen zoals je zelf behandeld zou willen worden is mijn motto. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik zelf ook sportief; ik kan me fijn uitleven in de spinningzaal en op het voetbalveld. Binnen VB Fysio ben ik in de sportzaal en in de behandelkamer te vinden en ben ik inzetbaar als coach bij de leefstijlgroepen.

Contact
c.schreuder@vbfysio.nl
06-81036510

<< Terug naar het overzicht van teamleden