Charissa van Bruggen

Psychosomatisch therapeut MSc, Leefstijltherapeut & Orthopedisch revalidatie fysiotherapeut
BIG registratie nummer: 59048661004

Opleidingen

  • Psychosomatische Fysiotherapie MSc
  • Fysiotherapie
  • Leefstijltherapie
Aandachtsgebied

  • Angst en paniek
  • Overspanning en burnout
  • ALK (Aanhoudende lichamelijke klachten)
  • Longcovid

Mijn naam is Charissa van Bruggen. Ik ben praktijkhouder van VB Fysio en tevens psychosomatisch therapeut. Al 20 jaar voer ik mijn vak met veel passie uit. Mijn bevlogenheid is een onuitputtelijke bron en deze energie geef ik graag door aan het team alsook aan onze cliënten. Ik vind het een voorrecht dat cliënten bij ons hun hulpvraag op beweegniveau willen delen. Elke dag weer.
Mijn ervaring in de orthopedische revalidatie van knie- en schouderproblematiek heeft me inzicht gegeven in het disfunctioneren alsmede het vinden van oplossingen en trainingsmethoden. De Master of Science studie ‘Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek’ heeft me heel veel kennis gegeven over het holistische denkmodel: lichaam en geest zijn verbonden en beïnvloeden elkaar. Samen met de cliënt speur ik naar instandhoudende factoren van aanhoudende spanning, vermoeidheid en/of pijn. Via therapeutisch lichaamswerk en andere technieken beïnvloeden we de klacht dusdanig dat de symptomen verminderen en welzijn verbetert. Voor meer informatie over psychosomatiek: klik hier.

Contact
c.vanbruggen@vbfysio.nl

<< Terug naar het overzicht van teamleden