Maak een afspraak met VB fysio & leefstijl door het invullen van dit formulier. Op deze manier kunt u efficiënt een afspraak met ons plannen.
Wij zullen u een e-mail sturen met een afspraak. Hierbij houden wij rekening met eventueel door u ingevulde voorkeuren voor het tijdstip van behandeling (onder extra opmerkingen).

Dit formulier graag zo volledig mogelijk invullen zodat we u zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. Soms verloopt uw aanmelding niet goed en kan het zijn dat onze mail in uw ongewenste mail of spambox terecht komt. Indien wij uw online aanmelding niet binnen 24 uur beantwoord hebben, graag zo spoedig mogelijk contact met ons opnemen via 0297-267112.

Wanneer u ons een vraag wilt stellen kunt terecht op onze contactpagina.

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

VB fysio & leefstijl hanteert de criteria behorende bij de nieuwe AVG wetgeving. In alle behandelruimtes is deze verklaring voor u inzichtelijk. Op verzoek sturen wij u deze toe. De website gebruikt alleen functionele cookies.

  Achternaam bij geboorte

  Getrouwde achternaam

  Voorletters

  Voornaam

  Geboortedatum (dd-mm-jjjj)

  Straatnaam

  Huisnummer

  Woonplaats

  Postcode

  E-mail adres

  Telefoonnummer

  Mobiel

  Zorgverzekeraar

  Polisnummer

  BSN-nummer

  Huisarts

  Omschrijving van uw klacht

  Extra opmerkingen