Nieuwsbrief

Hoe gaat het met u?

We gaan met z’n allen door een onwerkelijke en rare tijd als gevolg van het coronavirus. De maatregelen om verspreiding te voorkomen zoals het afstand houden en vermijden van lichamelijk contact zijn heel ingrijpend. Het was voor ons een enorme klap dat het fysieke contact abrupt afgewezen werd. Eén van de grootste thema’s van het team van VB Fysio is het verbinden met u als patiënt of cliënt.

Wat kan VB Fysio voor u betekenen?

Wij staan nog steeds elke dag voor u klaar. Ons team verzorgt dagelijks e-health consulten. Dit zijn consulten via een veilig beeldbelprogramma via de mijnzorgapp. Middels beeldbellen oefenen en trainen we samen. Onze therapeuten zijn dagelijks aan het videobellen en wij horen terug dat mensen dit als enorm prettig en nuttig ervaren. Hieruit blijkt wel dat ook beeldbellen een hele waardevolle tool voor jullie en voor ons kan zijn. Als beeldbellen niet lukt kunnen we ook telefonische consulten geven. Via mail sturen we persoonlijke oefenprogramma’s inclusief uitleg en instructies. Wij hebben daarnaast diverse oefenmaterialen tot onze beschikking die u tegen betaling kan aanschaffen om thuis nog gerichter aan de slag te kunnen.

Heeft u klachten waarmee u graag geholpen wilt worden en/of heeft u interesse in een van deze oefenmaterialen? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 0297-267112, of mail naar info@vbfysio.nl. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks bij uw therapeut terecht!

Maak hier een afspraak

Blijf in beweging

Zoals u allen weet is beweging ontzettend belangrijk voor uw gezondheid. Vanuit onze overkoepelende vereniging van en voor fysiotherapeuten hebben wij een leuke flyer ontvangen. Dit gaat over bewegen in tijden van corona. Graag delen wij deze flyer met u.
Uw gezondheid is het allerbelangrijkste en wij helpen u hiermee graag een handje op weg. Middels deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van onze dagelijkse gang van zaken en ontwikkelingen omtrent fysiotherapie. Ook geven we tips en oefeningen om thuis te kunnen uitvoeren.
Wij hopen van harte dat u allen gezond bent en blijft. Ons team is gelukkig gezond en staat voor u klaar.