Medisch Centrum Vinkeveen geopend!

Het nieuwe gezondheidscentrum in Vinkeveen, aan het Tuinderslaantje, is operationeel!

In februari 2019 werd de eerste steen gelegd van het nieuwe onderkomen voor de twee huisartsenpraktijken in Vinkeveen: de Beuk en de Heuvelink.

Er zijn veel positieve reacties geweest op dit stoere, robuuste pand, ontworpen door architect Roland Borst van Studio 110. Eén van initiatiefnemers, huisarts Diana Lucassen: “We zijn blij dat we Vinkeveen zo’n krachtige zorg kunnen bieden. En dat ook nog eens in een prachtig pand.” Huisarts Pieter Harms voegt daaraan toe: “Het is een zeer markant gebouw in het centrum van Vinkeveen. We hadden niet durven hopen dat het zo mooi zou worden.”

De huisartsenpraktijken en VB Fysio hebben op 20 december 2019 in het nieuwe pand hun intrek genomen. In januari zijn ook andere zorgverleners erbij gekomen zodat we kunnen zeggen dat de inwoners van Vinkeveen voor al hun medische zorg terecht in het nieuwe Medisch Centrum Vinkeveen. Andere hulpverleners zijn o.a.: apotheek Vinkeveen, osteopaat Hugo Tijhuis, diëtiste Ivette Schuurman, verloskundigenpraktijk Vida, Sociaal Team van gemeente de Ronde Venen, Dermatologisch Centrum Utrecht, reumatologie Reade, psychiatrie Altrecht, podotherapie Rondom, poli Ziekenhuis Amstelland en thuiszorg Careyn. Ook kan er bloed geprikt worden bij Saltro en kunnen er echo’s gemaakt worden.

Het Medisch Centrum Vinkeveen is een professioneel en allround gezondheidscentrum. Door goede onderlinge samenwerking streven de zorgverleners binnen het gezondheidscentrum naar het bieden van optimale vanuit onze gezamenlijke visie op gezondheid. Onze zorg bestaat uit laagdrempelige, geïntegreerde en hoogwaardige wijkgerichte zorg in Vinkeveen.

One Comment

    • J. van Asselen
    • 14 oktober 2019

    is er al bekend welke reumatologen van het jan v. Breemenziekenhuis bij jullie gaan komen.

    asselen@planet.nl

    Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *